Gulfem și Davut, o iubire fără sfârșit. În această seară, de la ora 20:00, în fascinantul serial “Tărâmuri nelegiuite”,

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 18 ian 2024, 15:52
video Foto(15)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”.

În această seară, de la ora 20:00, în fascinantul serial “Tărâmuri nelegiuite”, momentele emoționante ce se vor derula între frumoasa Gulfem și Davut vor capta atenția privitorului, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Gulfem și Davut, o iubire fără sfârșit

Venirea în oraș a mătușii Mehveș este prilej de bucurie pentru nepoatele sale, însă o situație neașteptată va schimba așteptările acesteia.

Având o înțelegere secretă cu Ali, în ceea ce privește <controlul> asupra deciziilor luate de Gulfem, Mehveș va avea parte de un șoc atunci când frumoasa ei nepoată îi contestă deciziile ce țin de familia sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bahar are mari probleme cu superiorii săi, femeia fiind acuzată că a transmis serviciilor secrete turce documente importante pe care această le deținea. Bahar urmează a fi anchetată de către guvernul francez, iar după arestarea lui Flaubert, tensiunile între cele două state s-au intensificat.

Ce eveniment unic se va petrece în viețile cuplului Gulfem și Davut, la scurt timp după căsătoria tinerilor Celal și Fikriye, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul „Tărâmuri nelegiuite” difuzat la Kanal D.