Gulseren isi pierde increderea in Cihan! Acesta este din nou victima planurilor diabolice puse la cale chiar de tatal sau, azi, in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:52

Rahmi, tatal lui Cihan, ii intinde fiului sau o capcana, cu intentia de a-l indeparta de Gulseren.

Cihan este fotografiat in prezenta unei femei, ce fusese angajata de Rahmi pentru a-l cuceri pe fiul sau. Multumit de imaginile surprinse de fotograful angajat, care evidentiau posibila aventura a fiului sau, Rahmi se gandeste la pasul urmator.

Fotografiile apar in presa, iar efectul nu se lasa asteptat: Gulseren isi pierde increderea in Cihan. Desi acesta incearca sa ii explice lui Gulseren faptul ca i s-a intins o cursa, totul pare sa fie impotriva sa.



Candan, avocata Dilarei, face o pasiune subita pentru Ozkan si cei doi isi petrec o noapte impreuna. Aceasta aventura ajunge la urechile Dilarei, care renunta imediat la serviciile avocatei. Numai ca lucrurile iau o turnura neasteptata: Candan devine avocata lui Ozkan. Acesta da in judecata spitalul unde s-a nascut Cansu, apoi intenteaza proces pentru obtinerea custodiei fiicei sale.
In ciuda eforturilor lui Cihan de a-si demonstra nevinovatia in fata lui Gulseren, aceasta este convinsa ca Cihan minte si vrea sa inceapa o viata noua si cauta o casa pentru ea si Cansu, pentru a se indeparta
de barbatul iubit.

Rahmi, tatal lui Cihan, afla ca Hazal este persoana care a incendiat clubul de echitatie. La randul ei, Hazal stie de inscenarea pe care Rahmi a premeditat-o fiului sau. Cei doi se ameninta reciproc, dar hotarasc, in cele din urma, sa pastreze secretele pe care le detin.

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00,
la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?