Gulseren se confrunta cu grele incercari! Urmareste un nou episod din serialul "Furtuna pe Bosfor", astazi, de la ora 20:00

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:40

Dilara accepta sa intre in jocul lui Rahmi si merge la Cihan cu inregistrarea compromitatoare pentru a-i arata adevarata fata a lui Gulseren.

Intuind manevrele puse la cale de tatal sau si de Dilara, Cihan reuseste sa deconspire planul acestora si sa o puna la punct pe sotia sa. Acesta detine inregistrarea discutiei dintre Gulseren si Rahmi si astfel o infrunta pe Dilara, spunandu-i raspicat ca ii va lua copiii.

Afland de la nora sa ca strategia lor a esuat, Rahmi merge la Cihan pentru a-i marturisi ca planul de denigrare a lui Gulseren a fost pus la cale de el, scopul sau fiind ca Cihan sa o ierte pe Dilara.



Pe de alta parte, Gulseren regreta ca nu poate sa petreaca mai mult timp cu fiica sa biologica, Cansu. Cihan intelege dorinta acesteia de a se apropia mai mult de fiica sa si pune la cale un plan pentru a le aduce pe cele doua impreuna. Acesta le aranjeaza cazarea la unul dintre hotelurile sale si face sa para in asa fel incat toti angajatii din biroul unde lucreaza Gulseren beneficiaza de o binemeritata vacanta.
In momentul in care sefii sai ii comunica vestea, Gulseren o invita pe Cansu cu ea in excursie.

Cansu ii cere permisiunea Dilarei sa mearga impreuna cu Gulseren intr-o scurta vacanta, dar raspunsul acesteia este negativ. Dilara crede ca in excursia despre care ii vorbeste Cansu va merge si Cihan si o refuza categoric. Insa Cansu nu mai tine cont de interdictia mamei sale si pleaca fara aprobarea acesteia.In
vreme ce Gulseren se bucura de prezenta lui Cansu si incearca sa micsoreze distanta dintre ele, Dilara o prezinta pe Hazal prietenilor ei din inalta societate in cadrul unei cine organizata in casa sa. Intre timp, Cihan descopera ca Alper a falsificat povestea familiei sale si a prezentat-o presei. Infuriat, Cihan merge la Aper pentru a-i cere socoteala, dar acesta ii sugereaza sa ceara explicatii Dilarei.

Pe de alta parte, Rahmi, tatal lui Cihan, face o intelegere cu Keriman: se ofera sa ii plateasca cautiunea lui Ozkan, sotul lui Gulseren, care este inchis in Germania.
İn cele din urma, Ozkan isi face aparitia acasa si vrea un raspuns pentru tot ceea ce a citit in ziare despre Gulseren si despre fiica sa...

Urmareste in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Furtuna pe Bosfor", numai la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti