Gulten din "Ma numesc Zuleyha", sexy si nonconformista dincolo de rolul tinerei sfioase din serial! Iata cum arata celebra actrita dincolo de platourile de filmare!

Author: D.I.
Actualizat: 14 feb 2020, 23:52
Foto(7)

Gulten din serialul "Ma numesc Zuleyha" una dintre cele frumoase si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.

Selin Genç s-a născut în 1994, in Istanbul. După ce a terminat studiile la Departamentul de Inginerie Industrială a Universitătii Isik si in paralel a studiat si actoria în departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat Dilek Sabanci, din Istanbul.

Selin Genc a renuntat la inginerie si a hotarat sa se dedice trup si suflet actoriei. Iata cum arata dincolo de platourile de filmare.

In anul 2016 a devenit actrita cu drepturi depline si a inceput sa joace la Teatrul de Stat din Istanbul. In 2018 a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Ma numesc Zuleyha", primul mare proiect de televiziune, care i-a adus celebritatea atat in Turcia, cat si peste hotare.

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata frumoasei Hilal Altinbilek, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha"! Iata cine este cel care reprezinta centrul universului pentru celebra actrita! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ugur Gunes, “Yilmaz”, din serialul “Ma numesc Zuleyha: “Sunt patimas in iubire!”

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.