Gulumser din serialul "Meryem", mama si sotie devotata, dincolo de platourile de filmare! Iata ce familie frumoasa are celebra Ugur Demirpehlivan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 22:50
video Foto(10)

Ugur Demirpehlivan este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din generatia marilor actori ai Turciei.

Ugur Demirpehlivan s-a nascut in 1963, in Istanbul, intr-o familie modesta. Ugur a imbratisat inca de mica actoria si a fost indrumata sa aleaga drumul spre o cariera in acest domeniu.

A devenit actrita cu drepturi depline in anul 1991 si a inceput sa joace in piese de teatru, care au propulsat-o rapid pritre cele mai apreciate actrite. Talentul sau a recomandat-o pentru primul rol intr-un serial de televiciune in anul 1999, "Hayat Bglari".

Citeste si: Savas si Guclu din serialul "Meryem", frati de cruce si in realitate! Iata ce pasiuni comune ii uneste pe cei doi buni prieteni, Furkan Andic si Kenan Acar si ce sporturi inedite practica, atunci cand nu se afla pe platourile de filmare! VEZI imagini de senzatie cu cei doi actori!

Desi s-a dedicat trup si suflet carierei sale in cei treizeci de ani de activitate profesionala de succes, actrita Ugur Demirpehlivan nu si-a neglijat niciodata familia, ci a incercat mereu sa petreaca mult timp alaturi de sotul si fiica sa, pe care ii adora enorm.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.