Gunes se adapteaza cu greu noii sale vieti in Istanbul! Nu rata in aceasta seara un nou episod din serialul turcesc "Gunes", ce va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la 20.00, la Kanal D!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Gunes are de infruntat suspiciunile fiicei sale, Nazli, dar si nemultumirile familiei lui Haluk referitoare la povestea lor de dragoste.

Banuitoare in ceea ce priveste intentiile lui Haluk, Nazli devine fara sa vrea martora la o discutie telefonica a acestuia. Convorbirea ii trezeste si mai mult curiozitatea, iar fata decide sa-l urmareasca pe omul de afaceri. Hal Savas nu stie nimic din ceea ce urmeaza sa se intample, insa Nazli il taraste in miezul actiunii.

Intre timp, Mert il invinovateste pe Savas de disparita Melisei si este hotarat sa se razbune.

Ali o avertizeaza pe Selin sa stea departe de asa-zisii ei prieteni, dar ea nu tine seama de aceasta atentionare.

Dupa petrecerea zilei sale de nastere, Tugce ii vede pe Selin si Emre impreuna, fapt care ii provoaca furie si dorinta de a se razbuna pe Selin. La randul sau, Selin se va razbuna lovindu-l pe Ali in cel mai vulnerabil punct al sau.Ca sa o destabilizeze, Sevilay o va “bombarda” pe Gunes cu tot felul de banuieli si suspiciuni referitoare la Haluk.

Lui Gunes ii este tot mai greu sa se acomodeze in Istanbul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

In acest timp, aflate pe urmele lui Haluk, Nazli si Gunes ajung pe iahtul acestuia. Oare ce surpriza le asteapta pe Nazli si pe Gunes pe ambarcatiunea omului de afaceri?

Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00,

un nou episod din serialul Gunes!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.