Guneș și Azra intră pe ascuns în casa lui Vedat. Vizionează episodul 21 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 25 iul 2024, 08:24

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 20 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 21 al serialului „Tablou de familie”?

Pentru a afla daca Bora este fiul lui Vedat, este nevoie de ajutorul lui Sergen. Guneș este singura din familie care încă nu a avut conflicte mari cu Sergen și poate să îi ceară un favor.

Spunându-i că are nevoie de informații pentru un prieten, ea obține astfel adresa lui Vedat.

Până la urmă, Deniz este de fapt de partea surorilor ei. În acest episod, Azra le aduce față în față pe ea și pe Guneș, care nu se înțeleg deloc de la început. După ce discută, și Guneș o acceptă pe sora lor. Cu ajutorul lui Deniz, Sanem face rost de cheia lui Bora și seara, când el este plecat, intră în apartamentul lui să caute informații despre el.

Ea găsește o fotografie cu Bora și Yildirim și își dă seama că sunt prieteni și o scrisoare al cărei conținut o șochează.

Seara, Guneș și Azra merg la casa lui Vedat care acum este abandonată și caută prin lucrurile rămase ceva informații despre fiul lui. Cineva intră în casă după ele și în același timp și Sanem este prinsă cotrobăind prin biroul din apartamentul lui Bora.

Citește și: Cum arată Sumru Yavrucuk, care joacă rolul avocatei Çolpan în serialul „Tablou de familie”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță înainte de începerea filmărilor! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 21 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Kanal D difuzează zilnic, de luni până vineri, noua dramă turcească, „ Tablou de familie ”. Serialul va putea fi urmărit și live online.

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri.

Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri. Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

Citește și: Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!