Gunes, socata de atitudinea sotului ei! Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D, un nou episod din super-serialul care face ravagii in Turcia!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Familia Mertoglu este socata de vestea atacului asupra lui Sevilay in propria casa. Ali ii spune mamei sale ca este sigur ca tatal sau este atacatorul, desi nu poate sa dovedeasca acest lucru.

Pentru prima data, increderea lui Gunes in Haluk se zdruncina si in mintea ei apar unele banuieli. Aceasta ii reproseaza sotului sau faptul ca a lipsit de acasa chiar in perioada in care fosta lui sotie fusese atacata, iar Haluk incearca sa o convinga ca nu are niciun amestec in acele evenimente.

Pe de alta parte, Selin il sustine pe Ali, care trece prin momente dificile. Insa acesta incearca sa scape de Selin, in ciuda sentimentelor pe care le are fata de tânara femeie.

Situatia nu va fi simpla, deoarece Emre o curteaza pe Selin, iar Ali devine gelos.

In acest timp, scrisoarea Melisei catre Savas ajunge in mainile lui Nazli, care realizeaza ca informaţiile pot reprezenta o pista in aflarea adevarului despre disparitia tinerei. Pentru a elucida misterul, Nazli si Savas reusesc sa patrunda in calculatorul lui Haluk, despre care banuiau ca ar fi implicat in cazul Melisei. Acestia descopera informatii tulburatoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Nu rataţi  in aceasta seara un nou episod din serialul "Guneş", difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.