Un loc din România, apreciat de amatorii de drumeții și de specialiști, este cunoscut drept „Gura de Rai”. Acesta are o frumusețe răpitoate care îi lasă cu gura căscată pe toți cei care ajung acolo.
Persoanele care au viztat „Gura de Rai” susțin că locul este unul încărcat de o energie pozitivă, care i-a liniștit imediat și care le-a dat o stare de spirit foarte bună.
Conform anumitor teorii, relatează spynews.ro, „Gura de Rai” se află pe Platoul Munților Bucegi, în zona Vârfului Omu. Acolo s-ar afla „centrul pământului”, locul ce face legătura între Pământ și Cer.
Multe povești despre diferite fenomente paranormale au luat naștere în acest sens, iar cea mai cunoscută este „Gura de rai” care atrage energiile, sentimentele și stările negative ale vizitatorilor.
Iubitorii de drumeții susțin că „Gura de Rai” se află pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Peștera spre Doamnele. Totodată, o altă variantă ar fi că „Gura de Rai ” se află pe ruta Cabana Omu-Peștera și care se află, la fel ca în prima ipoteză, pe creasta Doamnelor.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Cercetările care s-au dorit a fi efectuate în „Gura de Rai” nu au putut fi finalizate
Mai mulți specialiști au vrut să cerceteze acest loc în urmă cu mai bine de două decenii. Cu toate acestea, dorința lor nu a putut fi materializată, deoarece zonele geopatogene ar fi avut probleme și, de asemenea, s-ar fi înregistrat mai multe anomalii magnetice atipice malefice.
„Megaliţii aceia sunt sursa de energie. Ei sunt la suprafaţă. S-a spus că îţi trece oboseala. Asta e partea minusculă a ceea ce simţi, dar acolo se pot vindeca boli. Pe măsură ce faci o cură de odihnă acolo îţi poţi vindeca anumite afecţiuni. Pesemne că lucrurile asta nu trebuie să fie ştiute”, susține Cristi Iordache, conform adevarul.ro.
„Ştiu că atât Vasile Rudan, cât şi Dumitru Stănică au fost opriţi din a mai face cercetări în acea zonă. Ei sunt nişte ingineri specializaţi în geofizică şi sisteme de navigaţie. Şi eu am fost acolo de curând cu nişte nemţi specializaţi în ştiinţe politice şi sisteme de navigaţie: Martin Jensen şi Marcel Wolters. Ei au venit special pentru Gura de Rai.
Când am intrat în acea zonă am simţit că respir mai uşor că mi-e mai bine. Şi nu doar eu. Deşi ţie îţi vine să vomiţi pe traseu, pentru că este o diferenţă foarte mare de nivel pe o distanţă mică, atunci când ajungi acolo, sleit de putere, deja simţi că ai ajuns într-o zonă cosmică. M-am întâlnit acolo cu doi turişti şi când le-am spus că aia e zona, au înflorit de bucurie”, a mai spus Cristi Iordache.