Gulsum îi desparte pe Serhat și Zumrut. Vezi online live episodul 8 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 nov 2023, 09:17

Serhat alege să se distanțeze de Zumrut din cauza celor spuse de Guslum

Sursa: Captură YouTube

Episodul 8 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D joi, 23 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 8 din serialul “Promisiunea”?

În episodul 8 al serialului turcesc „Promisiunea”, Niyazi își dorște să afle mai multe detalii despre decesul lui mamei sale, motiv pentru care îl roagă pe Serhat să discute cu Abbas pentru a afla noi detalii pe care nu le cunoaște.

Abbas nu a vurt să dea foarte multe detalii legat de această întâmplare, însă i-a recomandat protagonistului să discute cu Azimet, cel din urmă spunând că înainte ca mama lui Niyazi să moară, acesta s-a certat cu ea și a dat-o afară din casă.

Aceasta a plecat îngândurată și nu mai era atentă la ceea ce făcea, motiv pentru care a lovit-o mașina.

Serhat i-a spus că nu o va ierta pentru ceea ce a făcut și că nu o va lăsa se aibă un asemenea comportament față de Zumrut. Relația dintre Zumrut și Serhat e tot mai bună, însă când totul pare roz, Azimet și Abbas o plătesc pe Gulsum pentru a îi despărți pe cei doi îndrăgostiți.

Citește și: Secretele frumuseții actriței Ceren Yilmaz din serialul "Promisiunea”

Guslum îi recunoaște lui Serhat că Zumrut nu a fost obligată să se căsătorească cu Adil, aceasta făcând această decizie din iubire, iar cum încredere pe care Sehat o are în Zumrut nu este stabilă, alege să o creadă pe Guslum și să se distanțeze de fata pe care o iubește cu adevărat. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Un nou serial turcesc, difuzat la Kanal D începând din data de 13 noiembrie 2023, a atras milioane de telespectatori cu intriga pe care o are, dar și cu povestea de excepție pe care o prezintă. Milioane de români s-au îndrăgostit de toate personajele ce le aduc povestea la viață, iar toți sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla în următorul episod.

Această producție televizată ne arată două lumi complet diferite, una în care banii și trădarea sunt la ordinea zilei și cealaltă, în care modestia și iubirea contează mai mult decât orice.

Deși par atât de diferite, cele două lumi vor ajunge să se întâlnească, iar cum doar dragostea poate să facă astfel de minuni, o nouă lume și perspectivă va lua naștere pe parcursul episoadelor.

Zumrut este personajul principal feminin, iar aceasta este fata cea mare a familiei. După un accident rutier în care a fost implicat tatăl ei, acesta a rămas la pat, motiv pentru care aceasta este nevoită si aibă grijă de familia ei.

Citește și: Câte episoade are serialul Promisiunea, fascinanta producție care deja a captivat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață

Astfel Zumrut ajunge să lucreze pentru cea mai influentă familie din zonă, însă acest lucru îi va schimba viața pentru totdeauna când va descoperi ce înseamnă dragostea adevărată. Pentru a afla mai multe detalii cu privire la serialul turcesc „Promisiunea” vă încurajăm să îl urmăriți de luni până joi, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .