“Gust din Romania, cu Sam si Frank”, la Kanal D! Un show culinar delicios, ce va avea premiera duminica aceasta, de la 10:30

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 nov 2021, 11:52

Duminica, 14 noiembrie, de la 10:30, la Kanal D, incepe show-ul culinar “Gust din Romania, cu Sam si Frank”, o calatorie delicioasa prin Romania, alaturi de doi maestri ai artei culinare, recunoscuti  international.

Telespectatorii sunt invitati, asadar, sa ia parte, in fiecare duminica, de la 10:30, la o calatorie culinara prin tara, impreuna cu Chef Samuel Le Torriellec și Chef Frank Oehler, experienta prin intermediul careia vor afla secretele gastronomice specifice fiecarei zone.

“Gust din Romania, cu Sam si Frank”, la Kanal D, duminica aceasta, de la 10:30 

In primul episod al emisiunii, cei doi chefi vor junge in comunitatea de italieni din Romania, in comuna Greci, din judetul Tulcea.

Acestia vor invata din secretele bucatariei italienesti si vor pregati, alaturi de gazde, preparate care fac cinste poporului Italian, celebrele paste cu sos ragu. 

Chef Samuel Le Torriellec s-a stabilit in Romania in urma cu mai multi ani, cand a venit in tara pentru cateva zile si s-a indragostit iremediabil de locurile minunate si de oamenii primitori. Samuel e un bucatar atipic: tatuat, pasionat de sporturi extreme, dar si de creativitatea in bucatarie.

In industrie, a pornit ca ajutor de bucatar, ajungand sa lucreze ca Chef in Franta, in restaurante cu stele Michelin.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Celebrul Chef Frank Oehler, ce detine o stea Michelin, a lucrat în bucătăriile unor restaurante renumite din Germania, Anglia și Spania, iar în 2008 și-a deschis propriul restaurant în Stuttgart. Acum le deschide romanilor gustul pentru preparate grozave din diferite colturi ale tarii.

Nu ratati premiera emisiunii “Gust din Romania, cu Sam si Frank”, duminica, 14 noiembrie, la ora 10:30, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.