Habar n-ai avut ca LAPTELE si ASPIRINA pot curata petele! Iata metoda

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:42

Pentru ce gospodina nu este curatatul hainelor, o reala problema?

Recunoasteti, doamnelor ca ,în fiecare luna, cheltuiti pentru diferite produse ca sa scoateti la lumina petele de pe o rochie sau sa redati stralucirea culorilor. Iata, câteva trucuri, ca sa scapati si ieftin, si usor!

Cine nu are batrani sa-si cumpere, spune o vorba din popor. Adevarul adevarat este ca nu o data sfaturile bunicilor ne-au scos din incurcaturi. Tanti Petronela ne da cateva ponturi pentru a avea haine curate luna cu doar cativa banuti.

Nu o sa va vina sa credeti cu ce albeste hainele!

„Albesc cu aspirine. Acestea sunt foarte ieftine si albesc foarte bine. ”. Cu doar 5 aspirine spune tanti Petronela ca isi face treaba. A pus pastilele peste rufe si le-a lasat in apa cam 2 ore. Se pare ca acidul salicilic actioneaza mai ceva ca un inalbitor.
Si acesta nu este singurul pont pe care ni-l da simpatica batranica.

Hainele urat mirositoare nu intotdeauna sunt si murdare. Asa ca, daca vreti sa economisiti si timp, dar si produse de igiena, va invata tanti Petronela ce trebuie sa faceti: „ii scot mirosul. Cu ce credeti? Cu vodca!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Da, ati auzit(nr.

sau citit) bine. Alcoolul tare din bautura spirtoasa scoate perfect mirosurile urate.  Stropiti hainele cu numai cateva picaturi de votca si sunt ca noi!

Si iata acum un sfat util pentru cei care au copii, la scoala. Cu ce credeti ca ies din tesaturi petele de cerneala? „ Laptele de consum nu este bun doar sa-l bem sau la prajituri si piure. El scoate si pete.”

Ca bonus, tanti Petronela ne-a mai vandut un pont.

Ca sa incheiem capitolul curatatul hainelor aflati ca masina de spalat se spala din cand in cand cu otet. Scoate mirosul de mucegai si elimina calcarul. Trebuie doar sa turnati un pahar si sa porniti masina la numarul maxim de grade.