Hai la Bucuresti pentru castingul “Jumatatea mea stie!” - Nu rata SANSA de a castiga O MASINA!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:18

Cove, prezentatorul emisiunii “Jumatatea mea stie!”, asteapta cuplurile de bucuresteni sa vina in numar cat mai mare si se inscrie la castingul organizat in Bucuresti, la Sun Plaza Shopping Center, pentru noul sezon al emisiunii.

Intors de la Cluj, unde a fost alaturi de zecile de cupluri care s-au inscris la castingul organizat de Kanal D, Cove invita de aceasta data bucurestenii sa intre in concursul pentru marele premiu, o masina oferita saptamanal, in cadrul emisiunii “ Jumatatea mea stie! ”. 

 “Multe cupluri au participat si opt dintre ele au castigat marele premiu, in primul sezon. Daca vrei ca ziua de sambata, 17 august, sa fie una memorabila, i-ati jumatatea de mana si demonstrati-ne ca sunteti un cuplu descurcaret si unit.

Va asteptam la casting, incepand cu ora 11:00! Sansele ca voi sa plecati acasa cu o masina sunt foarte mari!", a spus Cove.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”