„Hai să ne întrecem. Nu ești în stare”. Robert și Bianca au făcut concurs de sărituri în apă, în timp ce Mihaela a privit de pe margine. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 iun 2023, 19:02

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert și Bianca fac un concurs de sărituri în apă, cu prilejul date-ului la care au fost.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert și Bianca au mers, alături de Ionuț și Mihaela, la un date. 

Robert și Bianca au făcut concurs de sărituri în apă

Mâine, Robert, Mihaela, Ionuț și Bianca merg la un date în patru, o întâlnire care constă într-o ședere la piscina din interior a casei.

Cei patru concurenți au parte de distracție, bălăceală și multe râsete.

Citește și: „Nu știu dacă între noi doi există un punct unde să ne găsim unul cu altul”. Radu nu mai vede o relație cu Cristina, după ce concurenta s-ar fi folosit de Alex să-l facă gelos. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod incendiar din „Casa iubirii”,

La un moment dat, obosiți să se mai bălăcească, concurenții s-au așezat pe șezlonguri să-și tragă sufletele.

Robert pune o întrebare interesantă, și anume cine se pricepe cel mai bine la sărituri în cap, în apă.

„Care știe, dintre voi, să sară mai bine în cap?”, a spus Robert.

„Eu”, a răspuns, îndrăzneață, Bianca.

Citește și: ”Să-ți dea Dumnezeu după suflet” Bianca, aspru criticată după gestul din gală, luni, 19 iunie 2023, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nu te cred! Nu cred, sare Ionuț mai bine ca tine, nu ești în stare”, a spus Robert, încercând s-o provoace pe Bianca.

Mihaela a privit de pe margine jocul dintre Robert și Bianca

Chiar dacă Robert nu a avut încredere că Bianca poate să sară în cap în piscină, concurenta l-a provocat să se întreacă în sărituri. 

„Aș face-o, Robert, dar nu vezi că e ciudat? Hai să ne întrecem noi”, a spus Bianca.

„Hai! Ai zis că ești Batman, hai să vedem! Cele mai frumoase sărituri”, a replicat Robert.

„Deci tu sari de acolo și eu din partea asta”, a spus Bianca.

Bianca și Robert au sărit, ulterior, în apa din piscină, timp în care Ionuț și Mihaela priveau de pe margine. Deși zâmbește și pare că se amuză de situația dintre iubitul ei și Bianca, se poate citi cu ochiul liber deranjul de pe fața Mihaelei în momentele în care Robert o atinge pe Bianca și se distrează cu ea în apă.

Aflați ce se întâmplă mai departe mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!