Hai si tu in echipa celui mai bun studio de videochat din Bucuresti!

Author: B.M.
Actualizat: 16 ian 2018, 12:37

Daca te-ai gandit sa devii model si sa lucrezi la un studio de videochat din Bucuresti, ai de facut o alegere grea, deoarece in Capitala exista poate chiar sute de firme care activeaza in acest domeniu si care se lauda ca iti pot oferi venituri foarte mari.

Ca sa fii sigura ca nu vei fi escrocata, cel mai bine este sa te documentezi serios in legatura cu renumele, experienta si conditiile oferite de marile studiouri si sa te orientezi catre cel mai potrivit loc de munca.

De exemplu, la o simpla cautare pe Google, vei afla ca Studio 20 este considerat, la ora actuala, drept cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, din motive evidente. Conditiile luxoase, cadrul legal si profesional si performantele inregistrate la nivel international sunt doar cateva din acestea.

Deoarece acest domeniu este reglementat din punct de vedere legislativ, compania ofera contract de artist-interpret oricarei tinere dornice sa-si castige existenta ca model de videochat.

De asemenea, odata la doua saptamani, modelul semneaza si primeste un act aditional, in care sunt trecute toate detaliile activitatii lui pe site-urile de videochat pe care a lucrat in perioada anterioara.

Acest studio de videochat din Bucuresti este corect si transparent cu modelele sale, plateste taxe si impozite si respecta legea. Presa de afaceri din Romania l-a portretizat mereu drept un exemplu pozitiv de profesionalism si seriozitate, care a ridicat standardele acestui domeniu la nivel mondial.

De aceea, la festivalurile internationale de profil, acest studio de videochat a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului („Best Live Cam Studio of the Year”, „Best Emerging Studio”, „Best Cam Studio”) si a primit cele mai importante premii pentru modelele sale: „Best Live Cam Model”, „Best Smile”, „Best Non-Adult Model”, „Best Fetish Model”, „Best Emerging Model” si „Best Entertainer”.

Prin succesul inregistrat, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, a dovedit ca are capacitatea, cunostintele si resursele necesare pentru a lansa si sustine modele de top.

Astfel, poti avea aparitii in media si castiguri de pana la 25.000 de dolari pe luna, care iti pot asigura un viitor lipsit de griji financiare.

Ce avantaje au tinerele care aleg sa aiba o cariera de succes in cadrul Studio 20?

Dupa semnarea contractului, orice model din cadrul acestui studio de videochat din Bucuresti va beneficia de un trainer dedicat, care il va invata toate trucurile acestei meserii.

Expertii nostrii vor fi alaturi de tine mereu pentru a-ti asigura consilierea de care ai nevoie, ceea ce te va ajuta sa faci performanta in acest domeniu.

Pe langa traineri experimentati, la Studio 20 vei avea parte de suport tehnic nonstop, fotografi, editori video, hairstylisti, make-up artisti si maseuri, care sa te ajute sa obtii cat mai mult trafic si sa-ti maresti castigurile de la luna la luna.

In cazul in care iti doresti promovare, echipa noastra de marketing te poate transforma intr-un model de succes, care realizeaza castiguri nu numai din chat, ci si din programe de afiliere si din site-ul personal.

Ne dorim ca tu sa ai parte de tot ceea ce este mai bun, asa ca iti punem la dispozitie camere tematice moderne si diversificate, aparatura moderna si spatii pentru relaxare.

De asemenea, aici vei urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, teme de conversatie si make-up si vei primi ajutor financiar pentru completarea trusei de make-up si a rochitelor de lucru. Pe langa acestea, vei primi si sansa de a accesa rapid credite fara dobanda direct de la Studio 20. Astfel, nu mai trebuie sa astepti ani de zile pentru casa sau masina visurilor tale.

Totodata, la acest studio de videochat, vei gasi mereu o atmosfera calda si prietenoasa si vei veni cu drag la serviciu. Studio 20 este o companie cu o experienta de 18 ani pe piata, cu locatii in Europa, America de Nord si America de Sud, care ofera stabilitate si siguranta oricarui model care doreste sa-si construiasca o cariera de succes.

Cu ajutorul nostru, poti castiga pana la 25.000 de dolari pe luna, iar pentru a te convinge de acest lucru, inca de la interviu poti cere managerului sa-ti arate incasarile modelelor noastre de top.

Pentru ca nu am putea sa fim o companie de top fara modelele noastre, dorim sa ne aratam aprecierea si recunostinte prin oferirea de bonusuri consistente de fidelitate si de comisioane cumulative dupa 12 luni fara intreruperi in echipa noastra.

Nu in ultimul rand, Studio 20 este singurul studio de videochat din lume certificat Jasmin la nivel Gold, ceea ce inseamna conditii preferentiale pentru modelele noastre, suport dedicat permanent si numeroase alte beneficii.

Asadar, este momentul sa ai succesul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Nu rata sansa de a-ti cumpara propria masina sau casa in doar 2-3 ani de activitate.

Stabileste acum un interviu cu unul dintre reprezentantii Studio 20 si vino sa te convingi personal ca acesta este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti! Cu Studio 20 alaturi, toate visurile tale pot deveni realitate! Te asteptam cu bratele deschise!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.