Hailey Bieber a născut! Ce nume au ales Justin și soția sa pentru băiețelul lor: „Bine ai venit acasă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 aug 2024, 09:37

Hailey Bieber a născut un băiețel. Anunțul a fost făcut vineri noapte de Justin

Sursa: Instagram Hailey Bieber

Vestea mult așteptată din showbiz-ul internațional e aici. Hailey Bieber, soția lui Justin, a născut un băiețel perfect sănătos, iar prima fotografie a fost deja importalizată.

Soția lui Justin Bieber a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar Justin Bieber a transmis mesajul și pe rețelele sociale, alături de o fotografie cu cel mic.

Citește și: Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber| Foto

Hailey Bieber a născut! Ce nume au ales soții Bieber pentru micuțul lor

Într-o postare pe rețelele sociale, Justin Bieber a transmis un mesaj micuțului lor și a dezvăluit și numele pe care cei doi au ales să-l pună. Jack Blues Bieber îl va chema pe noul membru al familiei Bieber.

„Bine ai venit acasă. Jack Blues Bieber”, a scris Justin pe pagina sa de Instagram, alături de o poză cu piciorușele abia născute ale celui mic.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Justin Bieber a ținut să le arate și fanilor o fotografie cu cel mic, însă deocamdată doar cu piciorușele.

Hailey Bieber a născut vineri, 23 august. Abia în luna mai, cei doi au anunțat că vor avea un copilaș. Până atunci, nimeni nu a știut micul secret al soților Bieber.

Hailey și Justin și-au dorit să fie părinți tineri

Hailey, în vârstă de 27 de ani, și Justin, în vârstă de 29 de ani, s-au arătat în numeroase rânduri foarte deschiși în ceea ce privește dorința de a fi părinți tineri. De asemenea, Hailey a vorbit despre întemeierea unei familii, în anul 2021.

Citește și: Ce pofte are Hailey Bieber în sarcină! „Nu mă judecați” Cum se răsfață soția lui Justin, după ce a anunțat că este însărcinată

„Întotdeauna am știut că ne dorim aceleași lucruri pentru viitorul nostru. Am vorbit despre dorința de a ne căsători de tineri, de a avea o familie tânără și de a ne construi o viață, chiar înainte să ne dăm seama că vrem să fim unul cu celălalt”, declara vedeta, pentru ELLE.