Hair-stylist-ul Cristi Pascu te INVATA cum sa-ti alegi corect pieptenul sau peria de par

Editor: Alexandra Dragos Author: A.D.
Actualizat: 25 aug 2021, 19:55

Nu pretul este important in alegerea corecta a unui pieptene, ci calitatea produsului. Un pieptene iti poate rupe parul daca nu se potriveste firului tau de par.

Vrei sa-ti schimbi pieptenul sau peria de par, insa nu stii la ce produs sa te opesti din cauza diverselor modele. Ei bine, trebuie sa stii ca aceste obiecte se aleg in functie de natura firului de par. Pentru un par fin, vom avea nevoie de o perie sau pieptene cu dinti desi, iar pentru par cret, rebel, cu firul tare de par, o perie cu spatiu cat mai mare intre peri.



In trecut, astfel de obiecte erau confectionate din par natural provenit de la diverse animale. In prezent se foloseste in scara larga plasticul. In cazul in care alegeti varianta din plastic, trebuie sa stiti ca asemenea produse trebuie sa fie antistatice. Hair-stylist-ul Cristi Pascu recomanda, insa, periile din par natural deoarece descurca bine parul.

##VIDEO112461##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.