Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha, trece prin cele mai triste clipe din viața sa! Iată ce a pățit de curând celebrul actor İbrahim Çelikkol

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mai 2022, 13:43
Ibrahim Celikkol Foto(5)

Ibrahim Celikkol trece prin cea mai dificilă perioada a vieții sale

Sursa: Instagram Ibrahim Celikkol

Îndrăgitul İbrahim Çelikkol este considerat unul dintre cei mai talentați, apreciați şi bine cotați actori ai momentului în Turcia.

Ibrahim Celikkol a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui deosebit și cu o carismă dovedite din plin în multe seriale și filme artistice care i-au adus mari succese și premii de-a lungul anilor. Celebrul Ibrahim a devenit cunoscut în lumea mondenă din Turcia mai întâi drept unul dintre cele mai apreciate fotomodele, iar apoi pe măsură ce a atras atenția publicului, a primit și primele oferte de a juca pe platourile de filmare ale marilor case de producție din Turcia.

Dincolo de carieră lui de succes, în viață personală, Ibrahim Celikkol părea că își întâlnise marea dragoste și era extrem de fericit alături de soția lui și de micuțul lor fiu, însă de curând cei doi soți au decis să pună capăt mariajului lor, după cinci ani de la căsătorie.

Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha, trece prin cele mai triste clipe din viața lui

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor Ibrahim Celikkol încă din anul 2012, când a interpretat rolul principal în serialul Iffet. Și apoi a reapărut la Kanal D, în anul 2019, în producția Prizonieră destinului, în care a jucat rolul Mehdi, care de asemenea i-a adus mare succes în carieră, propulsandu-l printre actorii de top ai Turciei.

Citeste si: Celebrul actor Ibrahim Celikkol, din serialul Prizoniera destinului, decizie radicală în privința mariajului sau cu arhitecta Mihre Çelikkol! Cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor!

La cei 40 de ani, Ibrahim Celikkol, este un actor celebru și bine cotat în Turcia, cu un pălmare impresionant, însă pe plan personal destinul avea să-i aducă și momente triste în viața sa. De curând, celebrul actor și soția lui, arhitecta Mihre Çelikkol au decis să pună capăt mariajului lor, după cinci ani de la căsătorie. Deși presă din Turcia lansase zvonul despre un posibil divorț încă de la începutul acestui an și toți fanii actorului au sperat că vor găși o soluție pentru a-și salva căsnicia, de dragul fiului lor, Ali, în vârstă de doar doi ani, recent

s-a aflat că pe 11 mai 2022, cei doi soți au divorțat, dintr-o singură înfățișare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tot presa turcă a mai menționat și faptul că Ibrahim Celikkol și fosta lui soție au încercat din răsputeri să își salveze căsnicia și să alunge toate neînțelegerile abătute asupra lor, chiar și cei mai buni prieteni ai lor au încercat să îi reapropie însă toate eforturile au fost în zadar.

Citeste si: Cine este și câți ani are Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cine a fost marea dragoste a celebrului İbrahim Çelikkol și cum arată actorul în rolul de tătic!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.