Halal soferita! Andrea Balan, pericol pe sosea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:23

In aceasta dimineata Andreea Balan a fost surprinsa intr-o cofetarie de fite din centrul Capitalei.

 Si-a cumparat ce i-a poftit inima iar cateva minute mai tarziu, a urcat in masina de teren si pe-aici ti-e drumul. Andreea isi pune prajiturile proaspat achizitionate pe scaunul din fata si, foarte relaxata, face stanga, ingnorand toate semnele de circulatie.

Oricat de hotarata ar fi sa plece, nu are cale lunga. Din intersectia in care se afla intra fix pe contrasens.Conform indicatoarelor din zona, strada pe care se afla Andreea este una cu sens unic iar ea nu circula in directia corecta.


Mai, mai ca loveste un taxi care circula regulamentar pe strada cu sens unic.

Surpriza: doar cateva secunde mai tarziu, vedeta este intoarsa din drum. Nu de catre un echipaj de Politie, dupa cum v-ati fi asteptat, ci de catre un alt sofer care, nu vrea in ruptul capului sa ii faca loc artistei. Precum doi tauri inaintea unei lupte, cele doua masini stau ceva timp fata in fata.


Soferul celeilalte masini- care circula regulamentar nu se lasa induplecat de zambetele si rugamintile artistei care intrase pe contrasens. Andreea este obligata sa intoarca pana in mijlocul intersectiei.

Probabil enervata la maximum, Andreea Balan este nevoita sa execute mai multe manevre pentru a-si intoarce masina de teren.

Ii trebuie ceva vreme sa o faca. Acum... ori ca masinile off road pot fi mai greu de manevrat...
ori ca o asemenea masina nu este pentru o domnisoara delicata precum Andreea... nu stim sigur, dar cert este ca soferii nevoiti sa astepte dupa vedeta nu au fost foarte incantati.

Desi imaginile vorbesc de la sine, am incercat sa o contactam pe Andreea Balan pe pacursul intregii zile, pentru a ne explica gestul ei, insa vedeta nu a fost de gasit.