„Halep a fost o întâmplare!” Dan Negru, mesaj controversat după reîntoarcerea Simonei Halep la Miami Open

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 mar 2024, 10:09

„Halep a fost o întâmplare!” Dan Negru, mesaj controversat după reîntoarcerea Simonei Halep la Miami Open

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru trage un semnal de alarmă pe rețelele sociale, aducând în discuție reîntoarcerea Simonei Halep la Miami Open, după suspendare.

Dan Negru a transmis un mesaj controversat pe rețelele sociale, după întoarcerea Simonei Halep pe teren. Se pare că România reușește performanțe sportive o dată la mulți ani, comparativ cu restul țărilor europene.

În acest context, prezentatorul TV atrage atenția asupra faptului că România este pe primul loc în Europa la sedentarism.

Dan Negru, mesaj controversat după reîntoarcerea Simonei Halep la Miami Open

Vedeta Kanal D a scris în mediul online faptul că performanțele sportive de la noi din țară au loc extrem de rar și că, din acest punct de vedere, suntem cu mult în urmă. De asemenea, Dan Negru vede ca pe o simplă „întâmplare” faptul că Simona Halep s-a întors pe teren la Miami Open.

„Halep a fost o întâmplare! O dată la 50 de ani.

Atât a trecut de când Năstase, care a fost nr. 1 în 1973. Atât putem, o dată la juma’ de secol. Prima ediție de Australian Open a avut loc în 1905. Noi încă nu făceam răscoala din 1907. Suntem minori în perfomanțe, dar să ne îngrijoreze că suntem campioni la sedentarism în Europa.

Citește și: Dan Negru, mesaj răsunător despre Traian Vuia, inventatorul primului avion din lume: „Americanii au un PR mai bun”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

62% dintre noi nu practică nicio activitate fizică. Suntem țara cu cel mai mic procent de sport de masă din Europa, 5%! Asta să ne îngrijoreze! Copiii mei sunt la o școală de stat din centrul Bucureștiului și terenul lor de sport e betonat. N-am auzit niciun primar vorbind despre lipsa terenurile de sport cu iarbă din școli sau despre încurajarea sportului de masă…Noi putem să numărăm întâmplările pe degete: Halep, Duckadam, Nadia, Ilie.

Barcelona a uitat de Steaua. De atunci au luat zeci de alte cupe, peste câteva zile joacă iar in sferturi de Champions League. Noi? Halep, Steaua, Ilie sunt întâmplări!

Deși în trecut românii se descurcau mult mai greu ca acum și nu erau atât de multe posibilități materiale, performanțele erau la nivel înalt, iar acum ne mândrim cu sportivii cu vechime, care nu mai revin pe teren.

Citește și: „E prima dată când ajung sus” Dan Negru, mesaj dintr-un loc deosebit din România despre care puțini oameni știu

Flămânzi, desculți și goi am avut performanțe și noi,” a transmis Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)