Halil o suprinde pe Melek cu o cununie surpriză. Iată ce se va întâmpla în episodul 61 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 30 oct 2023, 11:05

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D luni, 30 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 61 al serialului “Melek”?

Halil o surprinde pe Melek cu o cununie simbolică pe barca lui Mirza. Prietenul lor le “oficiază” cununia.

Fostul soț al lui Seyran a fost eliberat și o răpește pe Gulce. Deși a fost înștiințată de multe ori de avocatul lui, Seyran nu a vrut să o ducă pe Gulce în vizită la el.

Acum Erdal vrea să deschidă un proces de custodie.

Zeynel și Unzile fac programare pentru cununia civila. Ikra vede actele celor doi și observă că Zeynel are același nume de familie ca ea și că numele părinților lor este același.

Citește și: Cum arată Funda din serialul Melek fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ece Özdikici, la prima oră a dimineții, în cea mai recentă vacanță

Cumali este tare amărât după plecarea lui Zumrut, iar Defne se învinovățește pentru asta, însă Omer continuă să fie supărat pe Zumrut pentru că a scos-o afară din casă pe soția lui. În cele din urmă, Defne este cea care reușește să o convingă și o aduce din nou acasă.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Paradai.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Citește și: Mithat din serialul Melek, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebrul actor Saim Güveloğlu

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale.

Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.