Halil pus în fața unei situații teribile! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Melek, de la 20:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2023, 18:33
Foto(4)

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.

În episodul din această seară, din serialul “Melek”, ce va fi difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, regăsim familiile Șirhan și Karadag pline de speranță.

Halil va trece prin momente cumplite

Cumali și Seyit Ali sunt încrezători că Melek se va însănătoși, după operația dificilă la care urmează să fie supusă, dar Halil se află într-o situație teribilă căreia trebuie să îi facă față.

Halil, “cu un ochi râde și cu unul plânge”, bărbatul fiind pus, din nou, în fața unei alegeri dificile, care poate ruina viața celor dragi.

Citește și: Halil din serialul Melek, apariție de senzație alături de noua lui parteneră de platou! Iată cu cine joacă celebrul Ahmet Kutsi Karadoğan în cel mai recent proiect! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

Halil este nevoit să aleagă între a-și îndeplini visul de-o viață, acela de a deveni soțul femeii iubite, sau să aleagă siguranța familiei, bărbatul având o “înțelegere” cu Alpay, care a profitat de situația gravă în care se află Melek.

Fără pic de milă, Alpay îl amenință pe Halil că trece la fapte dacă încearcă să strice înțelegerea, iar familiile Șirhan și Karadag vor avea enorm de suferit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Va găsi, oare, Halil, o soluție benefică pentru a-și vedea visul cu ochii, și să se căsătorească cu femeia iubită, sau va da curs amenințărilor lui Alpay, pentru ca familia să nu aibă de suferit?

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Ea a fost marea iubire a celebrului Ahmet Kutsi Karadoğan, actorul care interpretează rolul Halil în serialul Melek! Iată cât a durat căsnicia lor

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.