Halil și Melek, noi speranțe pentru viitor

Author: Diana Tilă
Actualizat: 18 sep 2023, 16:00
Foto(6)

 În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, fanii îndrăgitei producții își vor revedea eroina într-o nouă ipostază emotionantă.

Citește și: Serialele turcești pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă!

Halil și Melek, noi speranțe pentru viitor

Melek are parte, după mulți ani de suferință, de toată dragostea paternă, așa cum și-a dorit ani la rând.

Acum Seyit Ali realizează cât a greșit atunci când i-a întors spatele în repetate rânduri fiicei sale, din cauza prejudecăților, și încearcă să recupereze momentele unice alături de aceasta și de nepoții săi.

Citește și: De la „Suleyman Magnificul” la „Secrete de familie” Arda Anarat este actorul care a cucerit milioane de telespectatori cu rolul lui Çinar

În plus, Seyit Ali realizează că l-a neglijat și pe Mithat, lăsând-ul să poarte singur povara greutăților vieții, atunci când ar fi avut mai multă nevoie de familia sa. De data aceasta, Seyit Ali și Mahmut sunt lângă Mithat, iar problemele par să dispară din familia celui din urmă. Defne duce dorul logodnicului său, plecat să satisfacă stagiul militar. Defne tresare la gândul că Omer s-ar putea să nu se mai întoarcă de pe câmpul de luptă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Halil, bărbatul care este trup și suflet alături de Melek, îl surprinde pe Seyit Ali cu o dorință care poate îndrepta cu mult greșelile trecutului ce leagă cele două familii, Șirhan și Karadag.

Citește și: Modelul care l-a inspirat pe Mehmet Yilmaz Ak, procurorul Pars din “Secrete de familie”, este chiar tatăl actorului, polițist de carieră

Dacă vor reuși Halil și Melek să <repare> greșelile trecutului împreună și să se bucure de un viitor minunat, alături de cei dragi lor, putem afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din  serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.

 

 

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.