Halil și Meryem se logodesc și încep pregătirile pentru nuntă. Vezi online live episodul 15 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 31 iul 2023, 10:47

Halil și Meryem se logodesc și încep pregătirile pentru nuntă.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D luni, 31 iulie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 15 al serialului “Melek”?

Alpay deschide un magazin de antichități lângă Cumali și lângă Seyit Ali și iese cu scandal. Funda manipulează pe toată lumea după interesele ei. Îi minte pe copii că Alpay nu le mai permite să sărbătorească ziua lui Seyit Ali împreună cu Melek apoi lui Alpay îi spune că ei nu au vrut să mai meargă la ea pentru că s-au certat cu ea.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Alpay, lovitură de grație pentru familia fostei soții

Ea află că Defne are un iubit și îi spune lui Alpay ca să își ia măsuri din timp și să nu rateze ocazia de a o căsători cu fiul lui Kenan.

Defne se lasă păcălită de tacticile ei pe care le folosește ca să îi câștige încrederea. Halil și Meryem se logodesc și încep pregătirile pentru nuntă.

Cumali îl invită pe cuscru la plăcintăria lui. Atunci când cuscrul vrea să mănânce kebab de la Seyit Ali, Cumali încearcă să nu arate dușmănia dintre ei iar Mahmut și Mithat fac un mare haz de situația lui.

Vildan o roagă pe Melek să o ajute să îi despartă pe Omer și pe Defne. Halil le spune să nu îi facă pe tineri să plătească pentru trecutul altora.

Funda află că iubitul lui Defne este nepotul familiei Șirhan și îi spune lui Alpay, iar acesta îi spune apoi lui Cumali să îl țină pe nepotul lui departe de Defne.

Alpay o amenință pe Defne că îi distruge pe Omer și pe familia lui.

Funda o minte că Melek i-a spus despre iubitul ei. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Melek leșină în atelier, iar Halil și Mirza o duc la spital.

Citește și: Cine este și câți ani are frumoasa Defne din serialul Melek! Iată cât de mândră este celebra actriță Rabia Soytürk de tatăl ei, de la care a moștenit talentul actoricesc

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei.

Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.