Halit anunță că este căsătorit cu Ender și o dă afară pe Yildiz. Vezi online live episodul 84 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 ian 2024, 02:40

Yildiz acceptă orice ajutor pentru a nu pierde custodia și face o înțelegere cu cea mai mare dușmană a ei.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 13 aprilie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 13 aprilie 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

După șocul suferit la nunta ei, Yildiz este data afară de Halit, iar pe Kerim îl concediază.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Cu o zi înaintea nunții, Halit a obținut fotografiile cu Yildiz și Kerim din seiful lui Şahika, cu ajutorul lui Sitki și al servitoarei.

Caner l-a văzut pe Sitki plecând de la Şahika, iar Ender și-a dat seama că Halit pune ceva la cale. Imediat a mers la el și i-a zis că ea a bănuit de mult că este ceva între Yildiz și Kerim, dar nu i-a spus până acum fiindcă nu a fost sigură apoi i-a dat și ea fotografiile făcute de Caner când cei doi s-au întâlnit.

Citește și: Halit Argun din serialul Prețul fericirii, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare

Halit i-a povestit de încercarea lui Şahika de a-l constrânge ca să se căsătorească cu ea. El plănuia să le părăsească pe Yildiz și pe Şahika în ziua nunții dar Ender i-a propus o răzbunare mai mare și astfel s-au înțeles să se căsătorească amândoi.

În ziua nunții, după ce Halit anunță că el este căsătorit cu Ender, o scoate afară pe Yildiz, iar lui Kerim îi spune că este concediat. Yildiz refuză să îi lase copilul iar Halit nu are de ales și îi permite să plece cu el dar îi cere avocatului să obțină cât mai repede un ordin judecătoresc pentru ca Halit Can să rămână la el până la proces.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Când Şahika află că Yildiz a mers la vilă, se gândește că fiind atât de furioasă va fi ușor de manipulat și merge la ea si îi propune să o ajute. Yildiz acceptă orice ajutor pentru a nu pierde custodia și face o înțelegere cu cea mai mare dușmană a ei.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale favorite, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Halit o va alunga pe Yildiz din conacul Argun! Tânăra va pierde tot și se va întoarce în mahala

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .