Halit Argun din serialul Prețul fericirii, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2023, 13:25
Foto(5)

Halit Argun din serialul Prețul fericirii le-a dezvăluit fanilor săi pasiunea lui de suflet! Iată cu ce se ocupă renumitul actor Talat Bulut când nu se află pe platourile de filmare!

Talat Bulut se numără printre cei mai talentați și valoroși actori ai generației de aur din Turcia. De-a lungul celor patru decenii de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a reușit să fascineze telespectatorii din Turcia și din străinătate cu talentul lui actoricesc desăvârșit dovedit în producții de excepție.

Halit din serialul Prețul fericirii, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare

Talat Bulut s-a născut în anul 1956 în orașul Sarıkamış, în Turcia, unde a crescut și a studiat. Deși visa încă din adolescență să devină un actor celebru, peste ani, după absolvirea liceului, Talat a decis, la îndemnul părinților lui să se înscrie la Facultatea de Inginerie Elctronica, în cadrul Universității Hacettepe, din Ankara, însă în cele din urmă a realizat că nu va putea profesa că inginer și a revenit la marea lui pasiune, actoria.

După ce a absolvit cursurile unei școli private de actorie, Talat Bulut a fost cooptat în echipa actorilor ai Teatrului de Stat din Ankara. În anul 1980, carismaticul actor a fost remarcat de o mare casă de producție din Istanbul și a primit propunerea de a juca în filmul Hazal, care i-a deschis drumul către carieră strălucită de astăzi.

În anul 1987, Talat Bulut a întâlnit-o pe superba Pınar Afşar care i-a devenit soție la scurt timp și i-a dăruit o fetiță, Özge Şimşek. Chiar daca au încercat sa depășească mereu orice obstacol, în 2009 cei doi au pus capăt mariajului lor și au decis să meargă pe drumuri diferite, însă au păstrat o relație civilizată de prietenie de dragul fiicei lor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de carieră fulminantă de peste patru decenii, Talat Bulut s-a bucurat de mari succese și datorită muzicii, cea de-a două mare pasiune. Celebrul actor a cântat pe marile scene ale Turciei ori de câte ori a avut ocazia în cadrul diverselor evenimente și a încântat publicul cu vocea lui minunată. Îndrăgitul actor este foarte activ și în mediul online, acolo unde publică deseori clipuri video în care își etalează vocea captivantă.

Citește și: Talat Bulut, actorul care dă viață personajului Halit în serialul „Prețul fericirii” este un tată de nota 10 și în viața personală

Citește și: Halit din serialul "Pretul fericirii", aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprins celebrul Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare!