Halit cade pe scări și se află în pericol de moarte, iar Yildiz pierde custodia copilului. Vezi online live episodul 85 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 ian 2024, 01:45

Halit cade pe scări și se află în pericol de moarte, iar Yildiz pierde custodia copilului.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 14 aprilie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 14 aprilie 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Halit cade pe scări și se află în pericol de moarte

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Mert îl convinge pe Kerim că nu au nici o șansă să obțină banii la care visau din firma lui Halit și că singura opțiune ar fi să jefuiască seiful din biroul lui. Kerim

acceptă și după ce Mert obține parola, merg împreună în birou și el deschide seiful. Atunci apar Halit și poliția și îl arestează pe Kerim.

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Nesrin Cavadzade, la scurt timp după despărțirea de colegul ei de platou, Gökhan Alkan, care a jucat rolul Kerim

Şahika i-a propus lui Yildiz o alianță ca să o ajute să obțină custodia copilului, asta fiind răzbunarea ei pe Halit.

Yigit face tot posibilul să îl enerveze pe Halit, iar pe de altă parte îi spune lui Ender că i se pare că pe Halit îl deranjează că locuiește acolo. În scurt timp strică înțelegerea dintre ei.

Ender angajează o bonă pentru Halit Can și plănuiește să o concedieze pe Aysel fiindcă nu îi convine că ține legătura cu Yildiz.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Rămasă singură după ce Yigit și Erim au plecat la studii în străinătate, Ender începe să se gândească la fostul soț. Încurajată de Caner, se întâlnește cu el și îi cere să mai dea o șansă iubirii lor. 

Yildiz se duce să-l vadă pe Halit Can, știind că Halit este la firmă.

Halit se întoarce pe neașteptate acasă și se înfurie când o găsește pe Yildiz acolo. Vrea să o scoată afară din casă și o împinge încât cade jos. Halit cade pe scări și se află în pericol de moarte.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale favorite, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Halit va ajunge în pericol de moarte! Yildiz, Ender și Sahika îl vor înfrunta aprig și bărbatul se va prăbuși pe scări

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Halit va ajunge în pericol de moarte! Yildiz, Ender și Sahika îl vor înfrunta aprig și bărbatul se va prăbuși pe scări

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.