Halit, cucerit iremediabil de Yildiz! Afla cum va evolua relatia celor doi, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Atitudinea pe care Yildiz o manifesta fata de Halit, il cucereste pe acesta.

Ender nu se lasa. La indemnul femeii, Mete il avertizeaza pe Halit, dezvaluindu-i acestuia relatia avuta, in trecut, cu Yildiz, si concluzionand ca tanara “vaneaza” barbati bogati. Reactia neasteptata a lui afaceristului Halit il lasa fara cuvinte pe Mete.

Mai mult, Ender intentioneaza sa strice si relatia lui Alihan cu Zeynep, sora lui Yildiz, si “apeleaza” la ajutorul lui Zerrin. Cand Alihan afla despre uneltirile pe care sora lui, Zerrin le face impreuna cu Ender ia atitudine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate ca se confrunta cu nenumarate probleme, Yildiz isi continua drumul spre victorie.

Tanara se bucura, in continuare, de toata aprecierea lui Halit si profita din plin de acest lucru. Atitudinea pe care Yildiz o manifesta fata de Halit, il cucereste pe acesta. Yildiz castiga “batalia” in fata lui Ender.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.