Halit, decizie drastica pentru fiul sau! Ce se intampla astazi in "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: R.V.
Actualizat: 01 iul 2019, 09:03

Faptul ca Alihan si Halit au reusit sa depaseasca momentele tensionate pe care le-au avut in ultimul timp, ii asigura primului, pe langa o prietenie trainica, cu afacerist, si drumul spre libertate.

Alihan decide sa divorteze de Ender, pentru a putea fi alaturi de Zeynep, iar Halit sprijina, intru totul, initiativa acestuia. Ender insa, nu se lasa data la o parte si le rezerva, tuturor, mari surprize.

Fosta sotie a lui Halit mai are o “polita” de platit si lui Yildiz, dupa ce aceasta a reusit sa-i strice relatia cu fratele ei, Caner.

“Pedeapsa” pe care i-o aplica Ender lui Yildiz este crunta. Cu toate ca reuseste sa intoarca “jocul” in favoarea ei, Yildiz are parte de un soc cand descopera ce secret ascunde “casnicia” dintre Ender si Alihan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Halit se confrunta cu o mare problema. Fiul sau, Erim, intra intr-un mare bucluc.

Renumitul om de afaceri reactioneaza vehement cand afla ca fiul sau este acuzat de furt. Halit va lua o decizie drastica in ceea ce-l priveste pe Erim.

  

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.