Halit din serialul "Pretul fericirii", aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprins celebrul Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 07:35
video Foto(6)

Talat Bulut este un actor genial, renumit pentru spiritul lui tanar.

Talat Bulut s-a nascut in 1956, in orasul Sarikamiş, intr-o familie de artisti. Parintii si-au dorit enorm ca fiul lor le urmeze in cariera, insa cu toate acestea, talentatul tanar a ales sa studieze Facultatea de Inginerie Elctronica, in cadrul Universitatii Hacettepe, din Ankara.


Desi ar fi trebuit sa devina un inginer de succes, Talat Bulut avea sa revina la prima sa dragoste, teatrul si in anul 1975 a fost cooptat in echipa de actori a Teatrului de Stat din Ankara si in paralel a inceput sa studieze intens in domeniu, pentru a deveni actor cu
drepturi depline.


Peste ani si-a intalnit marea iubire, Pinar Afsar, cu care s-a casatorit si care i-a daruit o fiica. In prezent, tanara Hazal are 23 de ani si studiaza in SUA, in cadrul Universitatii Michigan. In ciuda distantei care ii desparte, cei trei converseaza mult pe cale virtuala si au in continuare o relatie superba de familie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Desi are deja o varsta venerabila, Talat Bulut isi pastreaza inca acelasi spirit tanar si dedica mult timp pasiunilor sale, atunci cand nu este cooptat in vreun proiect artistic de anvergura.
Faptul ca a devenit tata la varsta de 40 de ani si a participat indeaproape la cresterea fiicei sale, l-a determinat pe Talat Bulut sa isi pastreze spiritul tanar si sa nonconformist.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.