Halit Ergenc, alaturi de titanii cinematografiei mondiale la un eveniment international

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 sep 2020, 21:40

Recent, Halit Ergenc, indragitul actor turc care a cucerit inimile romanilor in interpretand rolul comandantului Cevdet in serialul „Patria mea esti tu!”, difuzat de miercuri pana vineri, la ora 20:00, la Kanal D, a fost prezent la Festivalul de Film „El Gouna”” din Egipt.

Fiind la fel de cunoscut si iubit si in Orientul Mijlociu, Halit Ergenc a fost invitatul de onoare la acest festival, timp de cateva zile. De asemenea, alaturi de acesta, la eveniment au mai fost invitate personalitati importante din industria cinematografica, regizorul si producatorul de film Oscar Stone si celebrul actor Forest Whitaker.

Castigatorii Premiilor Oscar, Oliver Stone si Forest Whitaker, au fost surprinsi in preajma lui Halit Ergenc, in timp ce schimbau impresii despre rolurile pe care le-au interpretat.

De asemenea, cei trei au oferit celor prezenti la eveniment scurte momente de socializare, timp in care fanii s-au pozat alaturi de cei trei titani ai cinematografiei mondiale.

Pe Halit Ergenc il puteti urmari in serialul „Patria mea esti tu!”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.