Halit Ergenc (Cevdet din "Patria mea esti tu") a revenit la prima sa dragoste, muzica! Iata unde este asteptat celebrul actor pentru a sustine un concert grandios si alaturi de cine va interpreta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2018, 14:28
video Foto(4)

Sarmantul Halit Ergenc nu a renuntat la actorie si doar a luat o pauza de pe platourile de filmare, pentru a se dedica si primei sale mari pasiuni, muzica si pentru a veni in sprijinul tinerilor muzicieni din Istanbul.

Halit Ergenc va sustine un concert, sub egida Fundatiei pentru Educatie Contemporana ("Cagdas Egitim Vakfi"), avand ca scop sprijinirea tinerilor muzicieni pentru ca acestia sa beneficieze de burse de studiu in strainatate. Concertul va avea loc in seara de 15 ianuarie, la Istanbul.

Celebrul actor va performa pe aceeasi scena cu tineri care studiaza deja in afara Turciei precum: Yigit Karakaş, Bade Destan si Beste Gurkay.

Halit Ergenc nu se afla la primul concert de o asemenea anvergura ci a mai performat atat in tara cat si in strainatate. (sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.