Halit Ergenc (Cevdet din “Patria mea esti tu”) a suferit cumplit dupa pierderea unui prieten drag: “Dupa ce a murit, am suferit enorm!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2017, 09:02

Halit Ergenc, actorul care interpreteaza rolul comandantului Cevdet, din serialul “Patria mea esti tu”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, are o pasiune aparte pentru cai.

Rolurile pe care Halit Ergenc le-a interpretat in ultima perioada, personajele Suleyman Magnificul, dar si cel actual, comandantul Cevdet, in care “calul” era nelipsit din scenele de lupta de pe platourile de filmare, l-au facut pe Halit Ergenc sa indrageasca si mai mult aceste nobile animale.

O data pe saptamana, Halit merge la un hipodrom din apropierea orasului Istanbul, unde se relaxeaza facand echitatie ore intregi.

“Ador caii si imi place sa calaresc. Am avut un cal pe care l-am numit Eclipse. Era un animal superb, am petrecut mult timp alaturi de el. Era prietenul meu drag! Dupa ce a murit, nu am mai vrut sa imi iau altul, pentru ca am suferit enorm”, a declarat faimosul actor turc.

Halit Ergenc a intrat in inimile romanilor odata cu difuzarea serialului fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, atunci cand actorul l-a intruchipant, intr-o maniera impecabila, pe Sultanul Suleyman.

Pe Halit Ergenc il puteti urmari in noul serial “Patria mea esti tu”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Alaturi de el, telespectatorii o vor revedea, in aceeasi productie, pe talentata Berguzar Korel, sotia actorului, si ea foarte indragita in Romania datorita rolului Sehrazat, din “1001 de nopti”.  

 

Taguri: