HALIT ERGENC (Colonelul CEVDET din "PATRIA MEA ESTI TU"), un actor de standarde mondiale, a carui daruire pentru profesia sa este asemanata cu cea a unui fotbalist de talia lui HAGI sau MARADONA!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2017, 15:34
video Foto(6)

Carismaticul actor este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia, care impresioneaza cu fiecare rol jucat.

Halit Ergenc a fost invitatul de onoare al Festivalului de Film El Gouna, desfasurat intr-un resort exclusivist din orasul El Gouna, din Egipt.


Intr-un articol dintr-o renumita publicatie turca, jurnalista Gozde Celik scrie ca Halit Ergenc este un actor la standarde mondiale, care impresioneaza cu fiecare rol si reuseste de fiecare data sa ajunga la inima publicului. Aceasta i-a asemanat daruirea pentru profesie cu cea a unui fotbalist de geniu precum Maradona, Hagi sau Pele.


"Halit Ergenc este pentru acest sector un Hagi, un Pele, un Maradona! Omul acesta nu joaca, omul acesta traieste si te face sa traiesti!", scrie jurnalista.

Halit Ergen a interpretat magnific rolul Suleyman din serialul "Sulyeman Magnificul, sub domnia iubirii", cel mai vizionat serial turcesc in strainatate.
(sursa: milliyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.