HALIT ERGENC, de la rolul de colonel la cel de diplomat! Celebrul actor va interpreta un nou rol de exceptie intr-o coproductie turco-americana! Iata in ce proiect cinematografic de amploare a fost cooptat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2017, 13:58

Halit Ergenc va avea inca un rol exceptional.

Dupa succesul rasunator inregistrat cu serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii" si recent cu "Patria mea esti tu", sarmantul actor Halit Ergenc va interpreta rolul diplomatului turc Selahattin Ulkumen, cel care a salvat 200 de evrei din mainile nazistilor, in perioada celui de-al doilea razboi mondial.

Filmul se va numi "Visa for Life" si va fi o coproductie Dijital Sanatlar (Producatorul filmului turcesc "Ayla", nominalizat la Oscar) si Paramount Pictures.

Ambitioasa productie se va filma in totalitate in limba engleza si va fi distribuita in intreaga lume, urmand sa ruleze in cat mai multe tari.

Citeste si: OZCAN DENIZ, planuri mari pentru casatoria cu tanara lui iubita Feyza Aktan! Iata ce hotarare neasteptata a luat carismaticul actor!

(sursa: haberturk.com,
viata cu aroma de cafea)

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.