Halit Ergenc: "Este fantastic sa petrec timp cu fiul meu!" Cu cine crezi ca seamana mai mult micutul Ali, cu mama Berguzar sau cu tatal Halit?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2017, 09:57

Actorul este casatorit cu actrita Berguzar Korel, pe care a cunoscut-o la filmarile serialului “1001 de nopti”, in urma cu un deceniu.

Pentru Halit, timpul petrecut in familie este cel mai pretios. Serialul “Patria mea esti tu”, difuzat in fiecare seara, de la ora 20:00, la Kanal D, ii ofera ocazia sa fie mai mult timp alaturi de sotia sa, dat fiind faptul ca cei doi joaca in aceasta productie.

“Filmarile ne tin ocupati pe amandoi (Halit si Berguzar – n.r.) dar cand ajung acasa, cea mai mare bucurie este sa imi petrec timpul cu Ali.

Acest lucru ma relaxeaza si ma incarca cu energie pozitiva. Este fantastic sa fiu alaturi de fiul meu”, a declarat faimosul Halit Ergenc.

Pe Halit Ergenc si Berguzar Korel ii puteti revedea in serialul “Patria mea esti tu”, care va fi difuzat de luni pana vineri, la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.