Halit Ergenç, interpretul sultanului Suleyman, implineste astazi 43 de ani! Urmareste un VIDEO emotionant cu cel mai indragit actor turc

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:37

Indragitul interpret al serialului "Suleyman Magnificul" isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.

 Halit Ergenc implineste astazi 43 de ani. Indragitul actor a fost urmarit cu sufletul la gura de milioane de telespectatori inainte ca el sa joace in productia de mare amploare "Suleyman Magnificul". Halit i-a cucerit pe romani o data cu rolul din 1001 de nopti si apoi cu "Suleyman Magnificul". 

Halit este casatorit din 2009 cu frumoasa actrita Berguzar Korel care i-a fost si colega pe platourile de filmare ale serialului 1001 de nopti si au un fiu impreuna.
Insa viata actorului nu a fost la fel de roz precum acum.   In copilarie, actorul a fost martor la certurile sau scandalurile dintre parintii lui, iar faptul ca avea o sora bolnava psihic l-a facut sa sufere si mai mult. “Relatia dintre parintii mei n-a fost tocmai roz. Au divortat cand eram in scoala generala, dar pana atunci am trait momente furtunoase alaturi de ei. Dupa divort, tata a mai locuit o vreme cu noi.
Daca stau sa ma gandesc bine, intre ei nu a fost o relatie de sot si sotie, erau numai certuri. Cred ca in momentele acelea s-a nascut in mine dorinta de a fugi, de a scapa de toate scandalurile.”

Mai tarziu, cand si-a dat seama ca vocatia lui este actoria a plecat la New York unde credea ca o sa cucereasca Broadway-ul, insa sperantele i-au fost spulberate. A lucrat ca barman mai intai pentru a-si plati cheltuielile, insa n-a reusit sa obtina niciun rol.


Isi dorea sa joace in muscal-ul "Mizerabilii" rolul lui Javier si pentru asta a dormit doua nopti la usa unui teatru, insa in zadar. Vedeta s-a gandit atunci ca e cazul sa se reprofileze si se gandea sa ia niste cursuri de bucatar sau sa invete sa faca masaj. Apoi s-a intors in Turcia unde a fost chemat la cateva auditii pe care le-a picat. Insa nu a vrut sa se mai intoarca in America chiar daca primise un bilet de intoarce.
(sursa   wowbiz.ro)