Halit Ergenc: “Marea frumusete a vietii este tocmai aceea ca nu stim ce ne pregateste!”

Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2017, 15:07

Ca sa se poata intretine, indragitul actor a vrut sa devina bucatar sau maseur.

Actorul Halit Ergenc (47 de ani) nu a avut intotdeauna succesul la picioare. La inceputul anilor 2000, cand cariera sa nu era prea bine definita, Halit a stat 18 luni in America, in speranta ca va deveni cantaret de musical.

“Cat am stat in America, am mers la auditii si chiar am fost selectat in cateva musicaluri pentru copii. Dar mi-am dat seama ca ma asteapta un viitor nu foarte stralucit si ma tot gandeam <Ce caut eu in aceasta tara?> Realizam ca toate visele mele s-au evaporat, insa nu voiam sa ma intorc in Turcia.

Ma batea gandul sa urmez niste cursuri de bucatar sau de maseur, ca sa ma pot intretine. Practic, eram falit. Am decis sa incep o viata complet noua, cand am primit un telefon din Turcia; eram invitat sa particip la un musical”, a declarat actorul intr-o publicatie din Turcia.

Pentru Halit, acel telefon a fost ca o interventie divina. S-a intors in tara sa, musicalul pentru care a fost chemat nu s-a mai realizat, din cauza bugetului limitat, dar pentru Halit astrele s-au aliniat in anii urmatori.

“Daca as fi ramas in America, probabil acum as fi fost cel mult chef de restaurant. Sau as fi fost maseur. Marea frumusete a vietii este tocmai aceea ca nu stim ce ne pregateste!”, a declarat faimosul actor turc.

Pe Halit Ergenc il puteti revedea in serialul “Patria mea esti tu!”, difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Alaturi de el joaca si Berguzar Korel, sotia sa, actrita foarte indragita in Romania datorita rolului din “1001 de nopti”.  
 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.