Halit Ergenc: “Nu il invidiez pe Suleyman Magnificul!" Vezi de ce faimosul actor le-a facut INVIDIOASE pe toate admiratoarele sale cu aceasta afirmatie

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 oct 2020, 08:05

Actorul Halit Ergenc si-a topit admiratoarele cu o declaratie de dragoste facuta public sotiei sale, Berguzar Korel.

Adorat de colegele de breasla, care se dau peste cap sa ii intre gratii, precum si de milioane de femei care l-au vazut jucand in seriale precum “O mie si una de nopti” si “Suleyman Magnificul”, actorul Halit Ergenc marturiseste ca are o casnicie minunata, la care nu ar renunta pentru nimic in lume.

Intrebat recent daca nu cumva il invidiaza in secret pe sultanul Suleyman pentru faptul ca era mereu inconjurat de femei dornice sa ii faca pe plac, Halit a oferit un raspuns transant.

Nu il invidiez absolut deloc pe Suleyman. Berguzar a mea este unica”, a explicat Ergenc. “Cred ca eu si Berguzar suntem suflete pereche”, a mai spus actorul turc.( sursa enational.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.