Halit Ergenc, o cariera stralucita! De pe scena Operei, la roluri in productii de succes datorita carora a cunoscut celebritatea! "Actoria este o calatorie emotionala pentru mine!"

Author: D.I.
Actualizat: 17 iun 2020, 14:20
Foto(6)

Halit Ergenc a  studiat actoria muzicala, acesta debutand la Opera si facandu-se remarcat in musicaluri si spectacole de dans modern.

Halit Ergenc, protagonistul serialului “Patria mea esti tu!”, difuzat la Kanal D in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, este un artist complet, unul dintre cei mai bine cotati actori din Turcia, cu un palmares impresionat. Halit Ergenc a  studiat actoria muzicala, acesta debutand la Opera si facandu-se remarcat in musicaluri si spectacole de dans modern. Experienta acumulata pe perioada anilor de studiu l-au pregatit pentru viitoarea cariera si, implicit, pentru faima de care avea sa se bucure ulterior,  datorita interpretarii magistrale in seriale si nu numai.

“Mi-am inceput cariera pe scena Operei din Istanbul, dar si in musicaluri. Am avut cateva roluri, inca din perioada in care eram la Conservator, cand studiam actorie muzicala. Asa ca totul a venit natural pentru mine, cand am primit propunerile de a juca in filme”,  declara Halit Ergenc pentru presa internationala, la inceputul acestui an. 

Citeste si: Celile Toyon, mama generalului Cevdet, din „Patria mea esti tu!”: "Este un exemplu pentru toata lumea!"

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tata exemplar si in viata reala! Iata cat de bine ii seamana fiul lui, Sadri, care i-a mostenit talentul actoricesc!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Halit Ergenc a povestit intr-un interviu acordat presei internationale cum s-a pregatit pentru a intra in pielea personajelor pe care le-a intrepretat, cum l-au ajutat muzica, dansul, dar si pe ce mizeaza cand se vede pus in fata unei oportunitati actoricesti.

Iubesc ceea ce fac si iau in serios fiecare rol pe care il interpretez. Nu m-am format ca actor   cu studii   specifice, eu am studit muzica, chiar daca am avut si ore de actorie in acei ani de scoala. Dar am propria mea metoda cand vine vorba despre actorie. Totul vine din a simti acel rol.

Actoria este o calatorie emotionala pentru mine ”, a povestit Halit Ergenc.

Pe Halit Ergenc telespectatorii il pot urmari intepretandu-l pe Cevdet, in serialul “Patria mea esti tu!”, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D!  ​

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.