Halit Ergenc: “Omul trebuie sa aiba nu doar capul frumos, ci si ce se gaseste in el”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Halit Ergenc, actorul care interpreteaza rolul Sultanului Suleyman, in serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, a negat recent ca si-ar fi facut implant de par.

Conform unei stiri aparute, zilele trecute, in presa turca, in care se spunea ca Halit Ergenc sufera de calvitie, acesta a tinut sa lamureasca acest detaliu.

Doctorul Ilker Manavbasi este cel care s-ar fi ocupat de “pacientul” Halit, si tot el ar fi  raspandit stirea conform careia, din cauza tinutelor purtate in serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, care au in componenta turbane si coifuri, Halit Ergec ar fi inceput un tratament impotriva caderii parului.

Mai mult, medicul sustine ca actorul si-ar fi facut implant de par. Doctorul, specialist in calvitie, a facut o declaratie in legatura cu situatia “pacientului”:

Nu va pot da detalii in legatura cu pacientul, nu este etic , a spus medicul.

La auzul acestor lucruri, renumitul actor a reactionat imediat, negand spusele doctorului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Niciun moment nu mi-a trecut prin minte sa-mi fac implant de par. In nicio perioada a vietii mele nu m-am gandit la asta. Nu am simtit niciodata nevoia unui asemenea lucru. Este foarte clar de ce persoana care a raspandit acest zvon a facut acest lucru ,

a declarat Halit Ergenc.

Mai mult, Halit l-a acuzat pe doctorul care a imprastiat vestea ca s-a folosit de numele sau pentru a-si face reclama.

Daca zvonul nu continea numele persoanei care a intreprins aceasta actiune (nu ii voi spune doctor, deoarece faptul in sine nu este demn de un doctor) nu simteam nevoia a da aceasta declaratie. Insa, este foarte clar ca aceasta persoana a luat legatura cu presa, folosindu-se de numele meu, pentru a-si face reclama.

(…)N-ar fi frumos daca asemenea persoane si-ar schimba punctul de vedere? Frumos trebuie sa fie sufletul omului, nu doar fizicul sau. Omul trebuie sa aiba nu doar capul frumos, ci si ce se gaseste in el ”, a spus actorul.

Pe Halit Ergenc il puteti urmari, in rolul Sultanului Suleyman, din serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.