Halit Ergenc, protagonistul serialului "Suleyman Magnificul": "Fiul meu ma place doar cu barba!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Halit Ergenc (43 de ani), actorul care il interpreteaza magistral pe maretul sultan Suleyman, in serialul “Suleyman Magnificul”, difuzat joia si vinerea, de la ora 20.00, la Kanal D, nu se sfieste sa vorbeasca despre relatia speciala pe care o are cu fiul lui, Ali.

Actorul a povestit cum reuseste sa impace rolul de actor cu cel de tata. intre cele doua ipostaze, dupa cum marturiseste Halit, trebuie sa existe o granita foarte bine definita: “Halit- tatal e una si Halit- actorul e cu totul altceva!”

Renumele de care ma bucur nu are nici o importanta când vine vorba de familie. Cea mai de pret este Umanitatea. Daca as vrea sa ii las fiului meu ceva, acel lucru ar fi moralitatea, asta m-a invatat tatal meu.

in caz ca fiul meu va demonstra ca are talent in actorie, il voi lasa sa faca acest lucru. insa nu vreau sa se foloseasca de numele m e u pentru a beneficia de succes sau de faima. Cu siguranta il va ajuta faptul ca tatal lui a fost actor, iar bunicul sau, artist, insa conteaza ceea ce va reusi sa faca el de unul singur, prin munca si efort”, a declarat Halit Ergenc.


Nu-i impune baiatului sa se faca actor Celebrul actor a mai spus ca pentru el nu conteaza ce cariera va alege fiul sau Ali: “Poate nu ii va placea sa faca actorie sau muzica, poate va alege sa devina inginer sau medic. Totul depinde de el, nu ma voi opune”.

Actorul este mandru de fiul sau, care a implinit recent 4 ani, si povesteste amuzat despre perceptia micutului asupra barbii impunatoare a tatalui sau.
Daca la inceput fiul lui se uita ciudat la el, acum s-a obisnuit atât de mult, incât nu isi doreste sa isi vada tatal altfel decât cu barba.

“Am o singura problema cu Ali: din ziua in care a inceput sa constientizeze anumite lucruri, m-a recunoscut drept un tata cu barba. intr-o zi, i-am spus: «Ma gândesc sa imi rad barba si la un moment dat chiar va trebui sa fac acest lucru».
Iar el mi-a raspuns ca nu vrea sa o rad pentru ca ma place asa. Asa s-a obisnuit cu mine. El isi cunoaste tatal numai cu barba. Cu siguranta, voi gasi o cale prin care sa il conving ca tatal lui trebuie sa se rada si ca e aceeasi persoana. O sa il asez pe Ali pe un scaun si o sa ii filmez reactiile când imi voi rade barba.
O sa fie haios!”,
a spus amuzat actorul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.