Halit Ergenc se lanseaza pe piata tehnologiei de ultima generatie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Halit Ergec, cel care interpreteaza magistral rolul Sultanului Suleyman din productia cu acelasi nume, difuzata la Kanal D, se lanseaza pe piata tehnologiei de ultima generatie.

Indragitul actor a investit, impreuna cu varul sau Aziz Akgul, aproximativ 1 milion dolari intr-o aplicatie tip Twitter si Facebook. Noul produs va fi facut cunoscut de renumitul actor prin prezentarea produsului pe scena. Lansarea va avea loc in luna aprilie.

La intrebarea ziaristilor despre cum functioneaza noul produs, Halit Ergec a raspuns ca va explica totul pe scena. Aplicatia ofera posibilitatea sa ceri parerea prietenilor cand esti nehotarat, la shopping:

Vezi doua perechi de pantofi, nu stii pe care sa o cumperi, le faci poze, descarci inaplicatie si ceri parerea prietenilor ”, a

spus Halit Ergenc.

Halit Ergenc interpreteaza rolul Marelui Sultan Suleyman, din serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.