Halit, la “mana” lui Nadir! Afla ce se va intampla intre cei doi rivali, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2020, 17:10
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(4)
Halit fata in fata cu temutul Nadir!

Sahika tine “calda” relatia dintre Leyla si Halit, instrumentand din umbra ca apropierea dintre cei doi sa fie definitiva.

Halit este extrem de fericit ca Leyla ii acorda atentia pe care si-o doreste. Afaceristul se lasa purtat de sentimentele pe care le nutreste pentru frumoasa fata si nu banuieste ca ceva rau urmeaza sa i se intample. Yildiz este suparata ca nu a reusit sa se angajeze si, totodata, isi supravegheaza atent sotul pe care inca il banuieste ca ar avea o idila cu Leyla.

Halit, la “mana” lui Nadir!

Ender, in schimb, este pe “cai mari”. Desi o deranjeaza teribil ca Sahika a reintrat in viata ei, de cand Kaya si-a aratat compasiunea fata de sora lui, ambitioasa Ender da semne ca il place cu adevarat pe sotul ei. Kaya si Ender sunt din ce in ce mai apropiati. Mai mult, cand nici nu spera, Ender are parte de un gest incredibil din partea fiului ei Yigit si a sotului ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand Sahika afla de relatia tot mai puternica dintre cei doi soti, decide sa ia “masuri”.

In paralel, Sahika tine “calda” relatia dintre Leyla si Halit, instrumentand din umbra ca apropierea dintre cei doi sa fie definitiva. Ce se va intampla insa, cand Halit afla ca Nadir stie despre idila cu Leyla? Nadir ameninta ca ii spune totul lui Yildiz…

Citeste si: Pretul fericirii: Rivale pe scena, prietene in spatele cortinei