Halit Özgür Sari, actorul principal din serialul „Totul pentru familia mea”, poveste de dragoste alături de o actriță superbă. Cine este iubita actorului?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 iul 2023, 01:45

Halit Özgür Sari, actorul are joacă în serialul „Totul pentru familia mea”

Sursa: instagram Halit Özgür Sari

Halit Özgür Sari este actorul care joacă în serialul „Totul pentru familia mea”, producție ce va fi difuzată la Kanal D. Iată cine este iubita actorului.

Halit Özgür Sari face parte din distribuția serialului „Totul pentru familia mea”. Este un actor din tânăra generație, dar foarte talentat și care a reușit să câștige simpatia publicului. Iată cine este, de fapt, Halit Özgür Sari și cine este iubita acestuia.

Halit Özgür Sari, poveste de dragoste alături de o actriță care a jucat în „Doctorul minune”

Halit Özgür Sari va da viață personajului Kadir în serialul turcesc „Totul pentru familia mea”.

Actorul are doar 29 de ani, dar cu toate acestea este cunoscut de public și foarte apreciat. Cât despre viața personală a lui Halit Özgür Sari, actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sinem Unsal, actrița care a jucat în serialul „Doctorul minune”. Relația celor doi pare să fie una serioasă, astfel că nu ezită să se afișeze mai tot timpul unul în prezența celuilalt. Mai mult decât atât, într-un interviu mai vechi, Sinem Unsal a mărturisit că abia acum a învățat să iubească cu adevărat, chiar dacă a mai avut relații și în trecut. 

„Acum trăiesc iubirea adevărată. Este ceva ce nu am mai trăit înainte și cred că este iubire. Vrei să îl descoperi pe cel de lângă tine în totalitate, cauți ceva nou de care să te îndrăgostești în fiecare minut. Cred că iubirea este o afirmație. Nu înseamnă că nu îi vezi părțile negative, este despre faptul că le tolerezi tocmai pentru că vezi mai mult părțile pozitive.”,

a spus Sinem Unsal făcând referire la relația cu Halit Özgür Sari. 

Halit Özgür Sari și Sinem Unsal se fotografiază împreună, iar actorul din „Totul pentru familia mea” nu se ferește să posteze în mediul online imaginile, fotografiile cu cei doi fiind foarte apreciate de public.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc, Totul pentru familia mea, care va începe din 14 noiembrie la Kanal D! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Halit Özgür Sari interpretează personajul principal în serialul „Totul pentru familia mea”

În serialul „Totul pentru familia mea”, care va începe la Kanal D pe data de 14 noiembrie 2022, actorul Halit Özgür Sari interpretează rolul principal.

Acesta este cel mai important rol din cariera sa, dând viață personajului Kadir. 

Halit Özgür Sari are 29 de ani, s-a născut în Istanbul, iar la bază este economist, terminând Facultatea de Economie. Cu toate acestea, actorul a decis să își urmeze pasiunea și a ales să se înscrie și la Facultatea de Teatru, devenind astfel un actor cunoscut în Turcia. Halit Özgür Sari a debutat în 2018, iar de atunci a fost implicat în mai multe proiecte. 

Serialul „Totul pentru familia” va începe pe 14 noiembrie 2022 și prezintă povestea unei familii care se confruntă cu probleme mari. Serialul va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00. 

Citeste si: “Totul pentru familia mea”, un nou serial emoționant, din 14 noiembrie, la Kanal D!