Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial Inimă rebelă, surprins în ipostaze tandre alături de o colegă de platou! „Am trecut prin multe lucruri bune de când ai venit în viața mea!” Cum au fost fotografiați cei doi actori în cabina de machiaj

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2024, 23:04
video Foto(4)

Halit Özgür Sari, care dă viață personajului principal în noul serial „Inimă rebelă”, momente tandre alături de o colegă de platou! Iată cum au fost surprinși cei doi actori în cabina de machiaj! Fanii lor au fost de-a dreptul uluiți!

Halit Özgür Sari se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație. În cei șapte ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru domeniul ales. Cel mai recent proiect din care a făcut parte tânărul actor este serialul Inima rebelă, în care acesta a jucat rolul principal Yaman, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Halit Özgür Sări își surprinde fanii și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație, în care își face apariția în diverse ipostaze. De curând, acesta a fost surprins în compania unei colege de platou.

Halit Özgür Sari, momente tandre alături de o superbă colegă de platou

Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor Halit Özgür Sari în anul 2022, când a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Kadir, care i-a adus o mare reușită pe plan profesional, iar din 2 octombrie 2024,

îndrăgitul actor a revenit la Kanal D, în producția Inimă rebelă, în care joacă rolul principal Yaman, alături de actori celebri și apreciați în Turcia.
Când nu se află pe platourile de filmare, carismaticul Halit Özgür Sări este foarte activ și în mediul online, unde postează des imagini și clipuri spectaculoase, în care este surprins fie la ședințele foto, fie în vacanțele sale, sau pe platourile de filmare.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”

De curând, acesta a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția în compania unei colege de platou din cel mai recent proiect. Chipeșul actor a fost fotografiat alături de superbă colegă Dolunay Soysert, care joacă rolul Neslihan în serialul Inima rebelă.

Mai mult decât atât Halit o sărută pe obraz și îi scrie și câteva rânduri emoționante colegei sale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

„Datorită ție, am două mame și două surori... Nici măcar nu-ți pun în calcul prietenia și tovărășia de pe platou... Am trecut prin multe lucruri bune de când ai venit în viața mea, dar cred că unul dintre cele mai semnificative a fost în seară asta...  Să avem multe astfel de zile semnificative, frumoase...”, a scris chipeșul Halit Özgür Sari, pe contul lui de Instagram.

Halit Özgür Sari, evoluție uluitoare în cei șapte ani de activitate profesională

Halit Özgür Sari s-a născut în 1993, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama și sprijin necondiționat pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o carieră solidă. Chiar dacă și-a dorit încă din adolescență să devină actor, după absolvirea liceului, tânărul a hotărât să se înscrie, la sfatul părinților săi, la Facultatea de Economie, din cadrul Universității Bilgi, din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, însă apoi a conștientizat că nu va pute profesa în acel domeniu și atunci s-a reorientat către prima lui pasiune, actoria.

Citește și: Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

În anul 2018 Halit Özgür Sări a debutat în distribuția serialului Diriliş Ertuğrul, cu un rol secundar, care a însemnat un prim pas către carieră strălucită de astăzi și totodată i-a adus și noi oportunități pe plan profesional.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.