Halit Özgür Sarı și Simay Barlas, protagoniștii serialului “Inimă rebelă” s-au despărțit. Cei doi actori s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare ale serialului difuzat la Kanal D

Autor: Diana Bostan

Simay Barlas și Halit Özgür Sarı au decis să se despartă.

Sursa: Instagram: Halit Özgür Sarı

Perechea formată din Simay Barlas și Halit Özgür Sarı, cunoscuți din serialul ”Inimă Rebelă”, difuzat la Kanal D, a decis să se despartă.

Potrivit informațiilor furnizate de presa străină, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, însă au preferat să-și țină povestea de dragoste departe de ochii lumii. Cu toate acestea, Simay Barlas și Halit Özgür Sarı au decis să se despartă, potrivit en.heberler.com.

Citește și: Yaman încearcă să îi dovedească mamei sale că cel care l-a răpit este Serhan. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

Simay Barlas și Halit Özgür Sarı s-au despărțit

Cei doi, care au început o relație pe platourile de filmare ale serialului ”Inimă Rebelă”, au fost împreună o perioadă și au petrecut vacanța de vară împreună. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor furnizate de riri-nano.com, cei doi ar fi petrecut anul nou în Serbia.

Citește și: Halit Özgür Sarı din "Inima rebela", serialul difuzat la Kanal D, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod surprinzător!

Cuplul și-a confirmat relația anul trecut, prin împărtășirea unor imagini cu peisaje din capitala Serbiei. În timp ce Barlas a postat o fotografie cu muzicieni de pe stradă, Sarı a împărtășit o imagine cu o clădire.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaş, cuplul, care a preferat să-și păstreze relația departe de ochii presei, s-a separat recent. Motivul despărțirii rămâne încă necunoscut, având în vedere că Halit Özgür Sarı a vorbit mereu cu apreciere despre Simay în interviurile sale.

Halit Özgür Sarı are o carieră profesională în plină ascensiune

Halit Özgür Sarı s-a născut în 1993, la Istanbul, și a beneficiat de o educație deosebită din partea părinților săi, care l-au susținut în parcursul său academic și profesional.

Deși visa să devină actor încă din copilărie, după terminarea liceului, a decis, la sugestia părinților, să urmeze cursurile Facultății de Economie de la Universitatea Bilgi din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: Yaman își aduce aminte de modul în care a fost răpit. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

Cu toate acestea, Halit a realizat rapid că nu se regăsește în acest domeniu și a hotărât să revină la pasiunea sa de bază: actoria. Determinat să își construiască o carieră în acest domeniu, a urmat cursuri la Craft Workshop, o școală privată de teatru. În paralel, a început să se implice și în modeling, devenind în scurt timp un fotomodel apreciat în Turcia.

Serialul “Inimă Rebelă” este difuzat de miercuri până vineri, de la 20:00, la Kanal D.