Halit și Erim află că Yildiz s-a îndrăgostit de Kerim. Vezi online live episodul 81 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 07 ian 2024, 03:10

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 7 aprilie 2023, pe Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 7 aprilie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 7 aprilie 2023, pe Kanal D. Serialul este difuzat de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00.

Ender și Kaya au divorțat, iar Halit și Erim află că Yildiz s-a îndrăgostit de Kerim.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Ender și Kaya au divorțat, iar Yidiz a încercat să o chestioneze pe Şahika pentru a afla dacă ea a cauzat neînțelegerea dintre ei.

Ender a rămas cu impresia că Yildiz o trădează și se aliază cu Sahika. Când cele două se confruntă, Halit și Erim află că Yildiz s-a îndrăgostit de Kerim dar amândoi se prefac că nu le-au auzit.

Yigit se hotărăște să plece în America la Lila.

Citește și: Ender din serialul Prețul fericirii, cea mai frumoasă aniversare alături de familia sa reunită! Iată cine sunt cei mai dragi oameni din viața frumoasei actrițe Şevval Sam

Şahika vrea să se asigure că Ender și Yildiz nu se vor împăca și își face un nou plan să îi țină departe unul de celălalt. Când află că Yildiz și Halit au rezervare la un restaurant, aranjează o întâlnire acolo cu Kaya și cu o prietenă, iar apoi cu ajutorul lui Mert, o face pe Ender să creadă că merg împreună ca să îi prezinte lui Kaya o fată.

Halit și Yildiz nu bănuiesc care este intenția ei și când ajung la restaurant, li se alătură ca să nu lase impresia celor din jur că sunt neînțelegeri între ei la firmă.

Ender se hotărăște să își lase sentimentele deoparte și să îi facă să plătească pe toți care au rănit-o.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale favorite, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, momente de senzație pe platourile de filmare! Celebra actriță Eda Ece a pus la cale o surpriză de proporții pentru unul dintre colegii săi

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.