Halle Berry, tarata prin tribunale de fostul iubit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:12

Actrita Halle Berry, in varsta de 45 de ani si modelul canadian, Gabriel Aubry, 36 de ani, s-au despartit in 2010 dupa o relatie care adurat cinci ani. Cei doi au impreuna o fetita, Nahla, de 4 ani.

Gabriel Aubry si Halle Barry impart custodia fetitei. Actrita ii plateste deja o pensie alimentara fostului iubit, dar acesta nu este multumit de suma pe care o primeste si a cerut din nou o marire a indemnizatiilor. Potrivit TMZ, fotomodelul canadian vrea o pensie alimentara cu prinsa intre 15 000- 20 000 dolari care sa ii acopere chiria si costurile de intretinere a locuintei. Gabriel Aubry vrea, de asemenea, ca Halle Berry sa plateasca vizitele fiicei lor in Canada.


Presa a speculat ca Halle Berry intentioneaza sa se mute in Franta pentru a fi cat mai aproape de actualul ei iubit, Oliver Martinez. La prima infatisare la tribunal, judecatorii au respins cererea lui Gabriel Aubry pe motiv ca nu avea toate actele pregatite. Halle Berry este hotarata sa lupte din rasputeri pentru ca Instanta sa respinga pretentiile financiare ale fostului iubit.