HALUCINANT! A INVIAT chiar in timp ce era dus la groapa

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 22:25

Cum a fost posibil asa ceva? Un caz socant din localitatea olteana Filiasi a tulburat o comunitatea intreaga!

##VIDEO95176##„ Preotul s-a speriat enorm si-a fugit! ”, a declarat chiar...mortul. Minune dumnezeiasca sau fenomen inexplicabil? Va invitam sa urmariti povestea socanta a unui oltean din Filiasi! Barbatul s-a ridicat din sicriu chiar in timp ce preotul ii citea slujba de inmormantare!

Mi s-a stins lampa si am trecut printr-un tunel !” povesteste „mortul-viu”. El este Ilie Dobre, in carne si oase, cel care sustine ca a fost pe lumea cealalta.

Cu o saptamana inainte, barbatul a cazut la pat din pricina unei ciroze. Trei zile l-a vegheat sotia, in spital. Convinsa ca o sa moara, femeia l-a luat acasa, iar cand au vazut ca nu mai rasufla, rudele au inceput cele crestinesti, pentru inmormantare.

In timp ce apropiatii il plangeau la capatai, Ilie Dobre experimenta asa-zisa lume de apoi. Chiar in timpul slujbei, „mortul” s-a trezit si a cerut apa, socandu-i pe toti cei de fata.
Dupa presuspusa inviere, Dobre a orbit. El sustine, insa, ca vederea i-a revenit ca prin minune, dupa ce Iisus Hristos i s-a aratat in vis.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.